sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ovidiu il are acum pe Coco

Ovidiu s-a împrietenit  imediat cu papagalul,  pe care l-a botezat Coco.  „O să vorbesc în fiecare  zi cu el, până când o să  înveţe şi el să vorbească. Iar eu o să merg la grădiniţă“,  ne-a spus băiatul.
Ovidiu s-a împrietenit imediat cu papagalul, pe care l-a botezat Coco. „O să vorbesc în fiecare zi cu el, până când o să înveţe şi el să vorbească. Iar eu o să merg la grădiniţă“, ne-a spus băiatul.

Moş Crăciun l-a vizitat în ajunul Crăciunului pe Ovidiu Corcodel, copilul de patru ani din localitatea Tortomanu, judeţul Constanţa, bolnav de leucemie şi cu o tumoră la plămâni.
*Din luna mai, Ovidiu vede în preajmă doar ace de seringă şi perfuzii. După luni de chin, el a răspuns bine la tratament, iar în prag de sărbători, Moşu i-a îndeplinit dorinţele.
*Constănţeanca Roxana Dima i-a adus tot ce şi-a dorit: un papagal, o jucărie Spiderman, dul­­ciuri, creioane colorate şi multe jucării. Şi părinţilor le-a oferit 1.200 de lei, sumă la care au contribuit familia şi prietenii.
Roxana Dima din Constanţa a mers acasă la Ovidiu Corcodel,încărcată cu daruri

*„Am auzit de campania «Din inimă pentru copii» şi am sunat la Click!, să ne spună de un caz din Constanţa. L-am ales pe Ovidiu pentru că e un luptător şi pentru că părinţii şi-au epuizat resursele financiare. Am vrut să facem un bine de sărbători şi să fim noi Moş Crăciun", a spus Roxana Dima, o femeie energică şi drăguţă, care a venit în vizită la Ovidiu însoţită de cei doi copii.
Fii bun, ajută!
RO48RNCB0118109758160001..titular Corcodel Gheorghe
Orice detaliu legat de acest gest puteti gasi la adresa de mail oxiq83@yahoo.com

Niciun comentariu: