miercuri, 1 iunie 2011

Sticla decorata


image
PRIMII PAŞI! Incepand Materiale:
O sticla de material (bumbac), PVA lipiciCapacitate pentru perii lipici Degreaser (alcool, lac de unghii remover sau acetonă, sau mai curat sticlă lichid - cine este) foarfece vopsea acrilica (plumb alb inclus)Acrilic perla (dar nu neapărat, vă pot substitui umbra ochi, etc) serviete (imprimare) Contour lac acrilic acrilice Pentru început, aveţi nevoie pentru a pregăti o sticlă (nu vorbesc despre locul de muncă -  eticheta dezlipi din sticla (I "înmuiat" într-o sticlă de apă pentru câteva ore, şi eticheta în sine în spatele), atunci trebuie să fie liberă de grăsime (acest lucru se face cu alcool sau unghii remover poloneză sau acetonă, sau mai curat sticlă lichid - cine e)
:image
Apoi se prepară ţesutului şi clei PVA. În cazul meu, este de sex masculin (deoarece mare) de buzunar-batista de bumbac {# smiley-râs} (nu doar despre oricine pentru a vorbi despre {# roflmao}), poate fi, de asemenea, un tricou vechi, etc, cel mai important - nu sintetice:image
Inmuiati o carpa in adeziv PVA (nu am mult adăugat înapoi nişte apă). Promakivaem material bun, astfel încât să ud. Apoi apăsaţi (dar nu uscat şi vsetaki lipici a fost tesatura.) Şi pături de pânză sticlă noastre, care fac riduri cum doriţi. (Fabric nu poate fi o singură frunză, şi bucăţi - care este la fel de convenabil pentru tine):
image
Apoi trimite sticla să se usuce. Ea ar trebui să se usuce complet şi BINE! Falduri deveni, în alte chestiuni ca ţeapăn tesatura intreaga. mod natural - uscat aproximativ o zi. Dar eu sunt uscate uscător de păr - este vorba despre o jumătate de oră nepriryvnoy uscare pe toate laturile (dar apoi, din nou depinde de grosimea materialului şi cât de multe cute). În timp ce sticla de uscare, alege imaginea (motiv), şi a tăiat-o din servetele (print):

image
Apoi, separate doar stratul de sus (de culoare), alte 2 straturi (în cazul în pânză 3 straturi, dar există 2-strat, apoi un strat de jos separat):
image
Când sticla (cârpă) este uscat, acesta trebuie să fie vopsite vopsea acrilica alba (plumb alb) - un must! Pătate cu atenţie, fiecare cutelor şi podlezt încercând în interiorul falduri, astfel încât să nu ţesutului peep (batistă ) Acesta este stratul de jos:image
Apoi, lipici şerveţelul în locaţia aleasă. lipite cu PVA, 50/50 diluat cu apa. Stick foarte atent, pentru că cârpă este foarte subţire şi uşor de lacrimi. Adeziv centru, care deţine o perie moale mişcări în diferite direcţii, Starayayus face riduri şi Zamyatin pe un servetel. După şerveţel prikleyana, aveţi nevoie pentru a permite să se usuce (dar am fost salvat din nou uscător):
image
image
Apoi, vopsea sticla de ansamblu în prim-plan de culoare (în cazul meu - este roz). Pătate cu atenţie, fiecare cutelor şi podlezt încercând în interiorul falduri, astfel încât să nu se uită un strat de vopsea alba:
image
Uscaţi-le bine (din nou, am uscate uscător de păr)! Apoi am uşor umbra conturul de servetele, încercând să se potrivească culori, cele care pe un servetel (vă spun sincer, că nu am foarte bine, am facut un burete), aşa brusc in ochii de a nu arunca trecerea de la culoarea de prim-plan la contur ţesut. Sushim! lucra în continuare cu culoarea de falduri. Ei doresc să le selectaţi. Am distinge perla acrilice, două culori: roz si argintiu (top roz pentru prima şi argint), perie uscată a avut loc în falduri şi în măsura posibilului, în familiile lor:
image
image
Apoi, face o inscripţie în locaţia selectată. În cazul meu - LA MULTI ANI! Inscripţia a făcut contur acrilic (culoare - bronz). Dar poate şi vopsele acrilice regulate şi o perie. Şi, de asemenea, pe o cale de flori, am pus jos puncte (acelaşi contur, culoare - de aur):image
image
Sushim! Ei bine, moment zaversheyuschy - lăcuită. Norocul acoperă, de asemenea, uşor să distribuie ori nu le zalilis! Şi din nou, le uscat! Pentru o sticla de uscat bine (şi să erodeze miroase de lacuri si vopsele) si a fost gata pentru a comanda un cadou, necesită un minim de 2-3 zile. Deci, ... Ea este gata!image
Mult succes în activitatea dumneavoastră!

Niciun comentariu: