marți, 4 octombrie 2011

Cosmetic Plant


imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Campanie pentru o piele vitalizată şi strălucitoare. Cosmetic Plant – gama pe bază de ulei de cătină şi măsline

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 30
Cosmetic Plant campanie WOM
În fiecare anotimp pielea noastră poate să aibă de suferit dacă nu o îngrijim cu mult drag şi atenţie. După o vară plină, toridă şi agitată, acum lucrurile se liniştesc, se aşează şi ne cuprinde încet, încet, toamna. Avem pe faţă ultimele urme arămii ale bronzului, ultimele raze de soare în priviri şi un ten care se resimte şi are nevoie de vitalitate şi ne cere tot mai multă atenţie. Nici iarna nu ne va păsui şi ne va cuprinde în braţele ei reci, iar mâinile noastre nu vor mai fi aşa cum le ştiam când îmbrăţişam vara, soarele, căldura.
Pentru a începe toamna fără cearcăne şi cu un ten curat, luminos şi vitalizat, cu mâini catifelate şi hidratate, pornim la drum, împreună cu brandul 100% autohton Cosmetic Plant, un brand care a decis să pună în mâinile voastre, ale trenderiţelor, două dintre noile produse ale gamei cu ulei de cătină şi măsline şi o veterană foarte apeciată a acestei game.
Sunt sigură că ardeţi de curiozitate să aflaţi despre ce e vorba, aşa că nu vă mai ţin în suspans şi să vă dau detaliile noii campanii de Word Of Mouth pentru Cosmetic Plant. Povestea noastră arată cam aşa: 100 de trenderiţe care vor încerca, vor vorbi/scrie şi ne vor împărtăşi părerea lor despre produse ale brandului Cosmetic Plant din gama cu ulei de cătină şi măsline.
 
Da, curiozitatea e maaaare şi sunt convinsă că doriţi să aflaţi cu ce vă veţi răsfăţa tenul şi mâinile în această campanie. Aşadar le invit în scenă pe cele trei vedete ale următoarei luni: Laptele demachiant vitaminizant cu ulei de cătină şi măsline, Crema contur ochi anticearcăn cu ulei de cătină şi măsline şi Cremă pentru mâini cu ulei de cătină şi măsline.
 
Începând de astăzi, 3 octombrie, până în data de 9 octombrie, puteţi să vă înscrieţi în campanie completând chestionarele aferente. Toate detaliile le veţi găsi aici, pe pagina de Informaţii a campaniei Cosmetic Plant.
 
Şi de această dată, începând chiar din momentul în care v-aţi înscris, trebuie să staţi cu ochii pe Inbox şi să aşteptaţi invitaţia în campanie.
Ce mai aşteptaţi, haideţi şi completaţi repejor chestionarele şi să dăm drumul unei mari trendăreli, să arătăm ce ştiu să facă cel mai bine trenderiţele: Word Of Mouth!
 
Ne aşteaptă o lună frumoasă, strălucitoare, în culori arămii şi răsfăţată de produsele Cosmetic Plant, din gama cu ulei de cătină şi măsline.

Niciun comentariu: