marți, 9 august 2011

Concurs testeaza lacurile de unghii Vegan Sparitual

Iata ca a revenit nu doar cu un nou NOTD, ci si cu un swatchfest pentru bloggerite, cu lacuri SpaRitual:).
Cred ca am auzit cu toate despre produsele SPARITUAL, care sunt 100% VEGANE, nu sunt testate pe animale si nu se utilizeaza ingrediente de origine animala in producerea lor, nu contin TOLUEN, FORMALDEHIDE SAU DBF si la noi pot fi gasite in magazinele Kendra si online, pe site-ul Zenith. Nuantele lacurilor lor sunt foarte variate, iar lacurile sunt extrem de rezistente, si au un ambalaj care mie-mi place mult, mai ales capacul care este din cauciuc si ne scapa de povesti de genul "nu pot sa deschid oja, s-a intepenit capacul:)". Culorile sunt foarte variate, de la nuante clasice, de nude, taupe (preferatele mele), la nuante potrivite verii (neon) si cam orice culoare posibila :).
Mie mi-a placut Lac de Unghii Radiant  http://www.zenit.ro/produse/389-lac-de-unghii-radiant.html

Now onto the swatchfest:

Cei de la Zenith pun la bataie  12 premii constand intr-un pachetel cu lacuri de unghii, informatii despre SpaRitual si testere din gama SPA pt corp pentru 12 bloggerite norocoase.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?


  • sa aveti un blog pe care sa postati anuntul acestui concurs-swatchfest cu link catre aceasta postare, si care sa aiba un link catre nuanta preferata dintre lacurile SpaRitual de pe site-ul Zenith
  • sa dati LIKE pe Facebook paginii SpaRitual Romania, pe care o gasiti AICI  si paginii blogului (AICI)
  • sa lasati un comentariu la aceasta postare cu linkul catre postarea de pe blogul vostru si numele cu care ati dat like pe Facebook 









Dupa ce primiti lacurile, vrem sa vedem ce combinatii va trec prin ganduri, asa ca asteptam sa vedem cum arata lacurile pe care le-ati castigat si cum v-ati gandit voi sa le purtati!  De asemenea, asteptam review-uri si orice tip de feedback pentru aceste produse, dar mai ales NOTD-uri si cat mai multe poze :)

.

Castigatoarele vor fi alese cu random.org, iar inscrierile se fac pana pe 14 august, iar castigatoarele vor fi anuntate pe 19, pentru ca in perioada 10-18 august eu voi fi in concediu.

Niciun comentariu: